Et innblikk i håndverk, tradisjon og lokal matkultur

Lørdag 28. februar 2026 inviterer Finnøy Bryggehotell til en temakveld med bryggerieiere fra Geiranger. Denne kvelden deler gjestene erfaringer og historier om håndverket, tradisjonene og råvarene som ligger bak lokal bryggekunst. Publikum får et innblikk i hvordan lokale ressurser og kystkultur påvirker produksjonsprosessen og de ulike smakene som kan oppstå.

Kvelden byr på en 4-retters middag der maten er satt sammen for å utfylle kveldens tema. Underveis blir det korte presentasjoner fra bryggerieierne, og deltakerne får anledning til å smake på produkter som illustrerer ulike deler av bryggeprosessen.

Temakveld med bryggerieiere fra Geiranger er laget for alle som er interessert i lokal matkultur og tradisjonelt håndverk. Arrangementet har et faglig og kulturelt fokus, og formålet er å formidle kunnskap – ikke å markedsføre produkter.

Praktisk informasjon

  • 4-retters middag laget av lokale råvarer
  • Foredrag og presentasjoner fra bryggerieierne fra Geiranger
  • Smakelementer som illustrerer ulike deler av produksjonsprosessen
Bestill her