Restaurant Sjøhuset

I tidsperioden 14. juni – 17. august
18.00 – 21.00

Vår maritime restaurant, med plass til 80 gjester, er innredet i en stil inspirert av sjøen og fokuserer på lokale råvarer fra både hav og land. Vi har et nært samarbeid med lokale bønder, fiskere og matprodusenter for å gi deg de beste smaksopplevelsene. Her kan du nyte et utsøkt måltid mens du beundrer den spektakulære utsikten over havet, Seterøya og fjellene. Etter middagen kan du slappe av i Peisestuen med en avec.

Husk å reservere bord på forhånd. (Siste bordsetning kl 21:00)

Servitør dekker bordet i Restaurant Sjøhuset
Servering av middag til hotellets gjester

Lunsj

I tidsperioden 14. juni – 17. august
12:30-16:00

Sommeren er ekstra god når du kan nyte lunsj i frisk sjøluft – med utsikt mot storhavet, holmer og skjær.
På Finnøy Bryggehotell serveres en smakfull lunsjmeny som kombinerer havets delikatesser med klassiske favoritter. Her får du alt fra fiskesuppe og blåskjell til burger og cæsarsalat. Nyt maten i rolige, maritime omgivelser – et perfekt stoppested for både båtfolk, øyhoppere og feriegjester. Du trenger verken å være på langtur eller storbyferie for å oppleve ekte sommeridyll – du finner den her, midt i havgapet.

(Kjøkkenet stenger 15:45)

Akevittbutikken

I tidsperioden 01. juli– 17. august
Onsdag – lørdag fra kl 21:00

Vår bar, ‘Akevittbutikken,’ ligger i en krambu fra 1891, hvor mye av det gamle interiøret er bevart for å fremheve husets historiske sjarm. Bygningen, et vakkert tømmerhus, huser en av verdens største samlinger av den norske kulturdrikken akevitt.

Den gamle butikken fra 1891
Den gamle butikken fra 1891 har blir bar, kafe og eventrom

Selskap og jubileum

Vi tilbyr selskapslokaler for enhver anledning

Finnøy Bryggehotell er det ideelle stedet å arrangere ditt neste selskap, uansett om det er en firmafest, jubileum, bryllup eller en annen festlig samling. Våre lokaler er designet for å imøtekomme både store og små grupper, slik at dere kan samles uten å bli forstyrret eller måtte dra videre. Kom og nyt deilig mat i enestående omgivelser.

Lokaler & kapasitet:

Gåsøya – ca  50 personer
Sæterøya – ca 60 personer
Butikken – ca 25 personer

Oppdekt i Restaurant Sjøhuset
Servitør dekker bordet i Restaurant Sjøhuset

Hotellets matfilosofi

Ekte mat fra nærområdet!

På Finnøy Bryggehotell deler vi norske mattradisjoner og støtter lokale produsenter. Vårt kjøkken er dedikert til bærekraftig matproduksjon og minimalt matsvinn. Vi benytter lokale råvarer fra hav og land for å skape unike smaksopplevelser. Gjennom tett samarbeid med bønder, fiskere og matprodusenter, sikrer vi kvalitet og ferskhet.

En deilig fiskerett er servert, Finnøy Bryggehotell
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr ditt arrangement!