Restaurant Sjøhuset

Alle dager 18.00 – 20.00 (restauranten er stengt ved tomt hotell)

Vår maritime restaurant, med plass til 80 gjester, er innredet i en stil inspirert av sjøen og fokuserer på lokale råvarer fra både hav og land. Vi har et nært samarbeid med lokale bønder, fiskere og matprodusenter for å gi deg de beste smaksopplevelsene. Her kan du nyte et utsøkt måltid mens du beundrer den spektakulære utsikten over havet, Seterøya og fjellene. Etter middagen kan du slappe av i Peisestuen med en avec. Husk å reservere bord på forhånd.

Servitør dekker bordet i Restaurant Sjøhuset
Servering av middag til hotellets gjester

Lunsj

Lørdag og søndag 12.00-15.00 (frem til 29 september)

Legg inn en hjemmelaget sommerlunsj på Finnøya og Restaurant Sjøhuset. Her kan du nyte ferske, lokale retter mens du beundrer den fantastiske utsikten over havet og de idylliske holmene rundt Seterøya.
Den gode atmosfæren i den gamle brygga gjør måltidet til en utrolig koselig opplevelse.

Akevittbutikken

Alle dager fra kl. 21.00

Vår bar, «Akevittbutikken» ligger i en krambu fra 1891, med mye av det gamle interiøret bevart som en del av husets historiske sjarm. Bygningen er et vakkert tømmerhus og huser en av verdens største samlinger av den norske kulturdrikken akevitt. Nyt en hyggelig kveld i vår koselige bar, som er åpen hver dag fra kl. 21.00.

Den gamle butikken fra 1891
Den gamle butikken fra 1891 har blir bar, kafe og eventrom

Høsten 2024

Her er noen av aktivitetene som er planlagt i høst.

Selskap og jubileum

Vi tilbyr selskapslokaler for enhver anledning

Finnøy Bryggehotell er det ideelle stedet å arrangere ditt neste selskap, uansett om det er en firmafest, jubileum, bryllup eller en annen festlig samling. Våre lokaler er designet for å imøtekomme både store og små grupper, slik at dere kan samles uten å bli forstyrret eller måtte dra videre. Kom og nyt deilig mat i enestående omgivelser.

Lokaler & kapasitet:

Gåsøya – ca  50 personer
Sæterøya – ca 60 personer
Butikken – ca 25 personer

Oppdekt i Restaurant Sjøhuset
Servitør dekker bordet i Restaurant Sjøhuset

Hotellets matfilosofi

Ekte mat fra nærområdet!

På Finnøy Bryggehotell deler vi norske mattradisjoner og støtter lokale produsenter. Vårt kjøkken er dedikert til bærekraftig matproduksjon og minimalt matsvinn. Vi benytter lokale råvarer fra hav og land for å skape unike smaksopplevelser. Gjennom tett samarbeid med bønder, fiskere og matprodusenter, sikrer vi kvalitet og ferskhet.

En deilig fiskerett er servert, Finnøy Bryggehotell
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr ditt arrangement!