Restaurant Sjøhuset

Mandag – lørdag 18:00 – 20:00 (frem til 15. juni)
Alle dager 12.00 – 15.00 (15.06 – 20.08)
Alle dager 18.00 – 21.00 (15.06 – 20.08)

Den maritime restauranten med 80 sitteplasser har en sjøinspirert stil og bruker hovedsakelig lokale råvarer fra havet og landet. Vi samarbeider tett med lokale bønder, fiskere og matprodusenter. Nyt et deilig måltid med spektakulær utsikt over havet, Seterøya og fjellene. Slapp av i Peisestuen med en avec etter måltidet eller ta turen i Akevittbaren i «Gamlebutikken», den gamle krambua fra 1891.

Servitør dekker bordet i Restaurant Sjøhuset
Servering av middag til hotellets gjester

Akevittbutikken

Alle dager fra kl. 21.00

Vår bar, «Akevittbutikken» ligger i en krambu fra 1891, med mye av det gamle interiøret bevart som en del av husets historiske sjarm. Bygningen er et vakkert tømmerhus og huser en av verdens største samlinger av den norske kulturdrikken akevitt. Nyt en hyggelig kveld i vår koselige bar, som er åpen hver dag fra kl. 21.00.

Den gamle butikken fra 1891
Den gamle butikken fra 1891 har blir bar, kafe og eventrom

Selskap og jubileum

Vi tilbyr selskapslokaler for enhver anledning

Finnøy Bryggehotell er det ideelle stedet å arrangere ditt neste selskap, uansett om det er en firmafest, jubileum, bryllup eller en annen festlig samling. Våre lokaler er designet for å imøtekomme både store og små grupper, slik at dere kan samles uten å bli forstyrret eller måtte dra videre. Kom og nyt deilig mat i enestående omgivelser.

Lokaler & kapasitet:

Gåsøya – ca  50 personer
Sæterøya – ca 60 personer
Butikken – ca 25 personer

Oppdekt i Restaurant Sjøhuset
Servitør dekker bordet i Restaurant Sjøhuset

Hotellets matfilosofi

Ekte mat fra nærområdet!

På Finnøy Bryggehotell deler vi norske mattradisjoner og støtter lokale produsenter. Vårt kjøkken er dedikert til bærekraftig matproduksjon og minimalt matsvinn. Vi benytter lokale råvarer fra hav og land for å skape unike smaksopplevelser. Gjennom tett samarbeid med bønder, fiskere og matprodusenter, sikrer vi kvalitet og ferskhet.

En deilig fiskerett er servert, Finnøy Bryggehotell
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr ditt arrangement!