Utsikt mot storhavet eller fjorden

Velkommen til en behagelig overnatting

Hos oss har vi femti hotellrom fordelt over tre overnattingsbygg. Her finn du flotte familierom, store dobbelt – og superiorrom. Mange av våre rom har utsikt mot storhavet eller fjorden.

Praktisk informasjon

Frokost:

  • Mandag – fredag: 07.30 – 10.00
  • Lørdag og søndag: 07.30 -. 10.30

Dobbeltrom

Kongeseng

Romslige og moderne dobbeltrom. Her våkner du opp i deilige dundyner i en stor seng fra Wonderland og nyt en kopp kaffe fra egen kaffemaskin. Badet er godt utstyrt med kvalitetsprodukter fra Molton Brown.

Dobbeltrom med utsikt mot havet
Bad på hotellrom - Finnøy Bryggehotell

Twinrom

Twinsenger

Våre romslige twinrom har to adskilte senger, rommene har også tekjøkken og kjøleskap. På rommet er det sitteplass hvor det kan nytes en kopp kaffe fra egen kaffemaskin. Badet er god utstyr med kvalitetsprodukter fra Molton Brown.

Dobbelrom "Brygga", med enkeltsenger

Twinrom med sjøutsikt

Twinbeds

Våre romslige twinrom med sjøutsikt over Harøyfjorden har to adskilte senger, rommene har også tekjøkken og kjøleskap. På rommet er det sitteplass hvor det kan nytes en kopp kaffe fra egen kaffemaskin. Badet er god utstyr med kvalitetsprodukter fra Molton Brown.

Dobbelrom "Brygga", med enkeltsenger

Familierom

Twinsenger, sovesofa

Ta med deg familen på en overnatting i våre store familerom over to etasjer med to adskilte senger og sovesofa. Rommene har tekjøkken, kjøleskap og kaffemaskin. Badene er utstyrt med kvalitetsprodukter fra Molton Brown.

Superiorrom med havutsikt

Dobbelseng

Romslige og moderne superiorrom med flott utsikt over Norskehavet. Rommene har sitteplass for to hvor det kan nytes en kopp kaffe fra egen kaffemaskin. Her våkner du opp i deilige dundyner i en stor seng fra Wonderland. Badet er godt utstyrt med kvalitetsprodukter fra Molton Brown og morgenkåper.

Dobbeltrom med utsikt mot havet

Deluxerom med havutsikt

Dobbeltseng
35 kvm

Stort og moderne deluxerom med flott utsikt over Norskehavet. Kos deg i sittegruppen på rommet med myke morgenkåper og egen kaffemaskin. Her våkner du opp i deilige dundyner i en stor seng fra Wonderland. Badet er godt utstyrt med kvalitetsprodukter fra Molton Brown.

Superiorrom på "Holmen"

Fasiliteter

Klimaanlegg
Skrivebord
Gratis toalettartikler
Toalett
Røyking forbudt

Vifte
Kjæledyr ikke tillatt
Hårføner
Flatskjerm TV
Te- eller kaffetrakter

Oppvarming
Røyking ikke tillatt
Dusj
Gratis Wi-Fi
Utsikt