Classic Norway Hotels
Pakken inkluderer overnatting, middag lørdag kveld og en deilig buffet på søndag. I tillegg får dere fri inngang til vårt velværesenter, Håp i Havet, både lørdag og søndag.
Meny for lørdag 8. februar
Forrett:
Krabbekroketter servert med kremet krabbesuppe og estragonolje.
Hovedrett: (velg mellom)
– Ytrefilet av storfe med bakt sellerirotpuré, asparges, kremet peppersaus og fondantpotet.
– Torsk med ertepuré, gulrot, sprøstekt spekeskinke, hollandaise og fondantpotet.
Dessert:
-Creme bruleé med bær.
Egen barnemeny tilgjengelig.
Søndag 9. februar
Avslutt helgen med vår velsmakende buffet, som byr på et utvalg av både varme og kalde retter.
For bare 5310,- får du alt dette for TO personer!
Gjør morsdagen ekstra spesiell – bestill din pakke i dag!