Drømmer du om å bli Hotelldirektør på et helt spesielt sted?

Å være direktør ute i havgapet innebærer en spennende og røff hverdag med mye vær og flott natur. Her får du også ansvar for arrangement på et lite fyr på en holme og du samarbeider godt med vårt lille hotell på Ona.
Her vil du som hotelldirektør få et bredt utvalg av roller. Dine gjester vil kunne ankomme med charterbåt, ferge eller du må til Flatflesa fyr for å motta dine gjester der. Arbeidsdagen vil kanskje fortsette med et foredrag om akevitt før middagen serveres.
Vi er svært stolte av å tilby gjestene et bredt utvalg av lokal -og hjemmelaget mat. Vår mat fra havet kommer gjerne til kai levert av den lokale fiskeren.

Du vil være hotellets nøkkelressurs og motivere vårt team samt utvikle hotellvirksomheten, fra strategisk planlegging til daglig drift. Hotellet tilbyr ulike aktiviteter for gjestene og som hotelldirektør vil du kunne tilby båttransport, sightseeing og fisketurer, i tillegg til badeanlegget Håp i Havet.

Vi kan tilby deg

  • Karriere i en kjede med store ambisjoner
  • Godt nettverk med andre hotell i Classic Norway Hotels – med 9 andre hotell i Møre og Romsdal
  • Jordnær og liten hotellkjede med korte beslutningsprosesser
  • Høy standard på F&B (mat og drikke)
  • Vi tilbyr frihet under ansvar hvor du kan forme din arbeidshverdag og stilling
  • Hovedkontoret i Molde er en støttefunksjon til deg som leder, mens du vil få ansvar og frihet til å skape din egen unike destinasjon.

Har du spørsmål om stillingen så ta kontakt med

Elisabeth Husøy

Driftsdirektør
Mob. 416 76 098
E-post elisabeth.husoy@classicnorway.no

Les mer

Å være direktør ute i havgapet innebærer en spennende og røff hverdag!