CLASSIC HOTELS NORWAY
CLASSIC HOTELS NORWAY
Finnøy Bryggehotell Finnøy Bryggehotell
Booking
Finnøy Bryggehotell
Booking close
  • NO
  • Våre rom
  • Restaurant Sjøhuset
  • Kurs & møter
  • Håp i Havet
  • Opplevelser
  • Booking
Classic Norway Hotels
  • Hoteller
  • Kurs og konferanse
  • Opplevelser
  • Gavekort
  • Booking
Lunsj meny

Lørdag og søndag 13:00 – 16:00 (18. aug – 17. sept)

BRYGGEHOTELLETS FISKESUPPE

Hvit fisk, gressløkolje, julienne grønnsaker. Serveres med hjemmebakt brød

3, 6, 8, 13, 14

225,-

CÆSAR SALAD

Bacon, kylling, parmesan, romanosalat

1, 2, 3, 6

215,-

REKESMØRBRØD

Reker, aioli, majones, sitron og hjemmebakt loff

1, 2, 14

215,-

MANDELTERTE

Hjemmelagd vaniljeis og bær

2, 6, 7

135,-

Allergens: 1: gluten (wheat, rye, barley, oat, spelt) 2: egg 3: fish 4: peanuts 5: soya 6: milk 7: nuts (almond, hazelnut, walnut, cashew nut, pecan nut, Brazil nut, pistachio nut, macadamia nut ) 8: Celery 9: Mustard 10: Sesame seeds 11: Sulphur dioxide and sulphite 12: Lupine 13: Molluscs 14: Shellfish

Finnøy Bryggehotell
71 27 58 50
post@finnoybryggehotell.no
Finnøyvegen 207 | 6296 HARØY
Facebook
Instagram
Bestill rom
Finnøy Bryggehotell
  • Kontakt oss
  • Restaurant Sjøhuset
  • Ledig stilling
  • Veibeskrivelse
  • For reisearrangør
  • Classic Norway Magasin
  • Miljøprofilen til kjeden
  • Gavekort
  • Fordelsprogram
T 71 27 58 50
post@finnoybryggehotell.no

Meld meg på Nyhetsbrev

Facebook
Instagram
Bestill rom
img1
img2