Pepperrotkrem og friske urter
6
Reker, krepsehaler og julienne av sesongens grønnsaker
6, 8, 12, 13, 14
Basilikumsmajones og friske urter
1, 2, 3, 6, 9, 11
Ertepuré, småpoteter, rotgrønnsaker og baconfett
3, 5, 6
Selleri- og potetkrem, honningglaserte rotgrønnsaker, rødvinssaus med bacon og syltet delikatesseløk
6, 8
Rødvinsbakt portobellosopp
5, 7, 11
Med smak av markjordbær og Baileys. Friske bær og karamellisert sjokolade.
2, 6, 7 (spor av)
Friske bær og vaniljeis
2, 6, 7 (spor av)
Akevittglaserte multer
2, 6
1: gluten (hvete, rug, bygg, havre, spelt), 2: egg, 3: fisk, 4: peanøtter, 5: soya, 6: melk, 7: nøtter (mandel, hasselnøtt, valnøtt, cashewnøtt, pekannøtt, paranøtt, pistasjnøtt, macadamianøtt), 8: selleri, 9: sennep, 10: sesamfrø, 11: svoveldioksid og sulfitt, 12: lupin, 13: bløtdyr, 14: skalldyr.