Classic Norway Hotels
Nøtter, kantarellkrem, rista gresskarkjerner
(3, 6, 7)
Salat, chevre, sylta sitron
(6)
Gresskarpuré, sesongens grønnsaker fra Harøy, nøttesmør med soya, sylta fennikel
(3, 5, 6)
Pastinakkpuré, sesongens grønnsaker fra Harøy, rødvinssmør, plommekompott
(6, 11)
Vismann, Edel Frue og Mild Mester fra Tingvollost. Sylte fra Eidsdalen.
(1, 2, 6)
Friterte mandler, krydderrømme
(1, 6, 7)
Allergens: 1: gluten (wheat, rye, barley, oat, spelt) 2: egg 3: fish 4: peanuts 5: soya 6: milk 7: nuts (almond, hazelnut, walnut, cashew nut, pecan nut, Brazil nut, pistachio nut, macadamia nut ) 8: Celery 9: Mustard 10: Sesame seeds 11: Sulphur dioxide and sulphite 12: Lupine 13: Molluscs 14: Shellfish