Classic Norway Hotels
Soppsoya, syltet sopp, ristet gresskarkjerner
(3, 11)
Syltet beter & løk, potetgull, rømmesaus m/ dillolje
(3, 6, 9, 11)
Hokkaido gresskar, ertepure, ølbakt gulrot, smørsaus på røkt fiskekraft med avruga og gressløk
(1, 3, 6, 8, 11)
Hokkaido gresskar, surkål, sellerirotpure, rødvinssaus m/pinnekjøtt fett
(6, 8, 11)
Vismann, Edel Frue og Mild Mester fra Tingvollost. Sylte fra Eidsdalen.
(1, 2, 6)
Multe, brente mandler
(1, 2, 6, 7)
Allergens: 1: gluten (wheat, rye, barley, oat, spelt) 2: egg 3: fish 4: peanuts 5: soya 6: milk 7: nuts (almond, hazelnut, walnut, cashew nut, pecan nut, Brazil nut, pistachio nut, macadamia nut ) 8: Celery 9: Mustard 10: Sesame seeds 11: Sulphur dioxide and sulphite 12: Lupine 13: Molluscs 14: Shellfish