CLASSIC HOTELS NORWAY
CLASSIC HOTELS NORWAY
Finnøy Bryggehotell Finnøy Bryggehotell
Booking
Finnøy Bryggehotell
Booking close
  • NO
  • EN
  • Våre rom
  • Restaurant Sjøhuset
  • Kurs & møter
  • Håp i Havet
  • Opplevelser
  • Booking
Classic Norway Hotels
  • Hoteller
  • Kurs og konferanse
  • Opplevelser
  • Gavekort
  • Booking
Meny

Høstmeny

MAKRELLSTØRJE

Nøtter, kantarellkrem, rista gresskarkjerner

(3, 6, 7)

VARIASJON PÅ BETER

Salat, chevre, sylta sitron

(6)

FERSK HVIT FISK

Gresskarpuré, sesongens grønnsaker fra Harøy, nøttesmør med soya, sylta fennikel

(3, 5, 6)

LAM

Pastinakkpuré, sesongens grønnsaker fra Harøy, rødvinssmør, plommekompott

(6, 11)

LOKALE OSTER

Vismann, Edel Frue og Mild Mester fra Tingvollost. Sylte fra Eidsdalen.

(1, 2, 6)

EPLETERTE

Friterte mandler, krydderrømme

(1, 6, 7)

Allergens: 1: gluten (wheat, rye, barley, oat, spelt) 2: egg 3: fish 4: peanuts 5: soya 6: milk 7: nuts (almond, hazelnut, walnut, cashew nut, pecan nut, Brazil nut, pistachio nut, macadamia nut ) 8: Celery 9: Mustard 10: Sesame seeds 11: Sulphur dioxide and sulphite 12: Lupine 13: Molluscs 14: Shellfish

1 rett (kun hovedrett)

425,-

2 retters meny

560,-

3 retters meny

725,-

4 retters meny

895,-

Finnøy Bryggehotell
71 27 58 50
post@finnoybryggehotell.no
Finnøyvegen 207 | 6296 HARØY
Facebook
Instagram
Bestill rom
Finnøy Bryggehotell
  • Kontakt oss
  • Restaurant Sjøhuset
  • Ledig stilling
  • Veibeskrivelse
  • For reisearrangør
  • Classic Norway Magasin
  • Miljøprofilen til kjeden
  • Gavekort
  • Fordelsprogram
T 71 27 58 50
post@finnoybryggehotell.no

Meld meg på Nyhetsbrev

Facebook
Instagram
Bestill rom
img1
img2