CLASSIC HOTELS NORWAY
Finnøy Bryggehotell Finnøy Bryggehotell
Booking
Finnøy Bryggehotell
Booking close
  • NO
  • EN
  • Våre rom
  • Restaurant og selskap
  • Kurs & konferanse
  • Håp i Havet
  • Opplevelser
  • Booking
Classic Norway Hotels
  • Hoteller
  • Opplevelser
  • Kurs og konferanse
  • Gavekort
  • Booking
Menyer
Hovedmeny
Selskapsmeny

Klippfisksuppe

Klippfiskbolhino, sprø bacon

gluten, egg, fisk, melk

Dagens fisk

saltbakte beter, stilkblomkål, gulrotpurè, hollandaise

egg, fisk, melk, svoveldioksid

Lammecarre’

Rosettkål, jordskokkchips, skogsoppkrem, krema lammesaus,

svoveldioksid

Epleterte

Gresskar og appelsinmarmelade, rista hasselnøtter og nøttesmøris

gluten, egg, melk, nøtter

Meny 1

Skalldyrsuppe

urter, marinerte skalldyr

Kalv

blomkål, grønkål, bearnaisesaus, ovnsbakte småpoteter

Jordbærmousse Valldal

mandel financier, og friske bær

Meny 2

Lettrøkt kalv

spisskål, gulrotpure, hollandaisesaus, tusenbladpotet

Sjokoladetrøffelkake

bringebærsorbet

Meny 3

Røkt Andebryst

sylta grønsaker, pepperrotkrem, rista solsikkefrø

Klippfiskconsommé

Klippfisk, saltbakte beter, purreløksaus og potetpure

Pepperstekt Hval

Soppragu, peppersaus, tusenbladpotet

Oster

lokalproduserte oster, knekkebrød, honning fra Huse

Hvit sjokoladepannacotta

med jordbær og rabarbrasaus, tynn honning kjeks

Cateringmeny

Gryteretter og supper

Bacalao med kvalitetsklippfisk frå Brødrene Dybvik (500 g per porsjon) Kr 195,- Okseragout (300 g per porsjon) med ris og blanda salat Kr 195,- Kjøtsuppe (1/2 liter per porsjon) Kr 175,- Fiskesuppe (1/2 liter/120 g fisk/skaldyr per porsjon) kr 175,- Kan leverast utan skal – og blautdyr.

Koldtbord/fingermat

Vi anbefaler 6 – 8 kjøt/fiskerettar til koldtbord i tillegg til salat. Alt av pålegg er produsert på Finnøy Havstuer med unntak av spekemat. Pris per porsjon (ca. 50 gram), minimumsordre 10 personer: Roastbiff Kr 42,- Livéchekylling Kr 40,- Lammerull kr 38,- Ribberull Kr 35,- Fenalår Kr 49,- Vellagra Tronfjell spekeskinke Kr 49,- Ringdalmør Kr 35,- Grava kveite kr 47,- Røykalaks Kr 47,- Gravlaks med sennepssaus Kr 45,- Varmrøykt honninglaks Kr kr 45,- Glasmeistersild Kr 42,- Havstuenes tomatsild Kr 42,- Kvitvinsdampa blåskjell Kr 32,- Sjøkreps (med sitron og majones) Kr 165,- Koldtbord vert levert med eggerøre, potetsalat, blanda salat, vinaigrette, heimebaka foccacia og smør. Dersom det er andre ynskje skreddersyr vi menyen etter ynskje. Ta kontakt for pris.

Spekematanretning (min 5 pers.)

Spekeskinke, fenalår, salami og spekemør med tilbehør Kr 195,- Ostefat med tilbehør (min. 5 pers.) Modne lokale ostar etter tilgang frå Tingvollost, Skarbø Gard og Derinngarden

Skaldyrbord (min 10 pers)

Sjøkreps, krabbeklør, blåskjell, grønladsreker med tilbehør: kr 575,- per pers. Ekstra: Potetsalat kr 15,- per hg . Pastasalat med skinke eller reker kr 18,-/25 per hg . Nudelsalat med skaldyr kr 25,- per hg . Eggerøre kr 18,- per hg. Aïoli kr 22,- per hg . Majones kr 20,- per hg . Focaccia heil/halv kr 150,-/85,- Glutenfritt brød kr 42,- per stk. Rundstykker assortert: per stk. kr 40,- Minimums ordre for salater er 2 kg.

Finnøy Bryggehotell
71 27 58 50
post@finnoybryggehotell.no
Finnøyvegen 209 | 6487 HARØY
Facebook
Instagram
Bestill rom
Finnøy Bryggehotell
  • Kontakt oss
  • Restaurant Sjøhuset
  • Ledig stilling
  • Veibeskrivelse
  • For reisearrangør
  • For ansatte
  • Classic Norway Magasin
  • Miljøprofilen til kjeden
  • Gavekort
  • Fordelsprogram
T 71 27 58 50
post@finnoybryggehotell.no

Meld meg på Nyhetsbrev

Facebook
Instagram
Bestill rom
img1
img2