Klippfiskbolhino, sprø bacon
gluten, egg, fisk, melk
saltbakte beter, stilkblomkål, gulrotpurè, hollandaise
egg, fisk, melk, svoveldioksid
Rosettkål, jordskokkchips, skogsoppkrem, krema lammesaus,
svoveldioksid
Gresskar og appelsinmarmelade, rista hasselnøtter og nøttesmøris
gluten, egg, melk, nøtter
urter, marinerte skalldyr
blomkål, grønkål, bearnaisesaus, ovnsbakte småpoteter
mandel financier, og friske bær
spisskål, gulrotpure, hollandaisesaus, tusenbladpotet
bringebærsorbet
sylta grønsaker, pepperrotkrem, rista solsikkefrø
Klippfisk, saltbakte beter, purreløksaus og potetpure
Soppragu, peppersaus, tusenbladpotet
lokalproduserte oster, knekkebrød, honning fra Huse
med jordbær og rabarbrasaus, tynn honning kjeks
Bacalao med kvalitetsklippfisk frå Brødrene Dybvik (500 g per porsjon) Kr 195,- Okseragout (300 g per porsjon) med ris og blanda salat Kr 195,- Kjøtsuppe (1/2 liter per porsjon) Kr 175,- Fiskesuppe (1/2 liter/120 g fisk/skaldyr per porsjon) kr 175,- Kan leverast utan skal – og blautdyr.
Vi anbefaler 6 – 8 kjøt/fiskerettar til koldtbord i tillegg til salat. Alt av pålegg er produsert på Finnøy Havstuer med unntak av spekemat. Pris per porsjon (ca. 50 gram), minimumsordre 10 personer: Roastbiff Kr 42,- Livéchekylling Kr 40,- Lammerull kr 38,- Ribberull Kr 35,- Fenalår Kr 49,- Vellagra Tronfjell spekeskinke Kr 49,- Ringdalmør Kr 35,- Grava kveite kr 47,- Røykalaks Kr 47,- Gravlaks med sennepssaus Kr 45,- Varmrøykt honninglaks Kr kr 45,- Glasmeistersild Kr 42,- Havstuenes tomatsild Kr 42,- Kvitvinsdampa blåskjell Kr 32,- Sjøkreps (med sitron og majones) Kr 165,- Koldtbord vert levert med eggerøre, potetsalat, blanda salat, vinaigrette, heimebaka foccacia og smør. Dersom det er andre ynskje skreddersyr vi menyen etter ynskje. Ta kontakt for pris.
Spekeskinke, fenalår, salami og spekemør med tilbehør Kr 195,- Ostefat med tilbehør (min. 5 pers.) Modne lokale ostar etter tilgang frå Tingvollost, Skarbø Gard og Derinngarden
Sjøkreps, krabbeklør, blåskjell, grønladsreker med tilbehør: kr 575,- per pers. Ekstra: Potetsalat kr 15,- per hg . Pastasalat med skinke eller reker kr 18,-/25 per hg . Nudelsalat med skaldyr kr 25,- per hg . Eggerøre kr 18,- per hg. Aïoli kr 22,- per hg . Majones kr 20,- per hg . Focaccia heil/halv kr 150,-/85,- Glutenfritt brød kr 42,- per stk. Rundstykker assortert: per stk. kr 40,- Minimums ordre for salater er 2 kg.