Restaurant Sjøhuset

Onsdag – lørdag 18:00-20:00
NB! Restauranten er stengt ved manglende belegg på hotellet

Vår maritime restaurant, med plass til 80 gjester, er innredet i en stil inspirert av sjøen og fokuserer på lokale råvarer fra både hav og land. Vi har et nært samarbeid med lokale bønder, fiskere og matprodusenter for å gi deg de beste smaksopplevelsene. Her kan du nyte et utsøkt måltid mens du beundrer den spektakulære utsikten over havet, Seterøya og fjellene.

Servitør dekker bordet i Restaurant Sjøhuset
Servering av middag til hotellets gjester

Pakker og tilbud

Lunsj for grupper

Forhåndsbestilling

Høsten er ekstra god når den deles i fellesskap – med frisk sjøluft, utsikt mot storhavet, holmer og skjær. På Finnøy Bryggehotell serverer vi smakfulle lunsjer kun for forhåndsbestilte grupper. Menyen kombinerer havets delikatesser med klassiske favoritter – alt fra fiskesuppe og blåskjell til burger og cæsarsalat. Nyt maten i rolige, maritime omgivelser, og la gruppen oppleve ekte høststemning midt i havgapet.

Delikat suppe i Restaurant Sjøhuset

Akevittbutikken

I tidsperioden 01. juli– 17. august
Onsdag – lørdag fra kl 21:00

Vår bar, ‘Akevittbutikken,’ ligger i en krambu fra 1891, hvor mye av det gamle interiøret er bevart for å fremheve husets historiske sjarm. Bygningen, et vakkert tømmerhus, huser en av verdens største samlinger av den norske kulturdrikken akevitt.

Den gamle butikken fra 1891

Selskap og jubileum

Vi tilbyr selskapslokaler for enhver anledning

Finnøy Bryggehotell er det ideelle stedet å arrangere ditt neste selskap, uansett om det er en firmafest, jubileum, bryllup eller en annen festlig samling. Våre lokaler er designet for å imøtekomme både store og små grupper, slik at dere kan samles uten å bli forstyrret eller måtte dra videre. Kom og nyt deilig mat i enestående omgivelser.

Lokaler & kapasitet:

Gåsøya – ca  50 personer
Sæterøya – ca 60 personer
Butikken – ca 25 personer

Oppdekt i Restaurant Sjøhuset
Servitør dekker bordet i Restaurant Sjøhuset

Hotellets matfilosofi

Ekte mat fra nærområdet!

På Finnøy Bryggehotell deler vi norske mattradisjoner og støtter lokale produsenter. Vårt kjøkken er dedikert til bærekraftig matproduksjon og minimalt matsvinn. Vi benytter lokale råvarer fra hav og land for å skape unike smaksopplevelser. Gjennom tett samarbeid med bønder, fiskere og matprodusenter, sikrer vi kvalitet og ferskhet.

Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr ditt arrangement!