Restaurant Sjøhuset

Mandag – lørdag 18:00 – 20:00*
* Stengt ved tomt hotell
* Kun forhåndsreservasjoner

Den maritime restauranten med 80 sitteplasser har en sjøinspirert stil og bruker hovedsakelig lokale råvarer fra havet og landet. Vi samarbeider tett med lokale bønder, fiskere og matprodusenter. Nyt et deilig måltid med spektakulær utsikt over havet, Seterøya og fjellene. Slapp av i Peisestuen med en avec etter måltidet.

Åpen kafé i Butikken

Hver lørdag fra kl 12.00 – 16.00 (fra 30. sept)

Fra og med 30. september åpner vi opp vår sjarmernede kafé i «Butikken» hver lørdag fra kl. 12.00 til kl. 16.00. Her disker vi opp med deilige smørbrød, hjemmelaget kake, samt rykende varm kaffe og herlige drikkevarer. Stikk innom på kafébesøk gjennom hele høst- og vintermånedene!

Den gamle butikken fra 1891 har blir bar, kafe og eventrom
Salongen i Akevittbutikken på Finnøy

Julebord på Finnøy Bryggehotellet 2023

Mellom 10. november – 16. desember

Kom og nyt førjulstiden på Finnøy Bryggehotell! Her kan du virkelig senke skuldrene i vakre omgivelser, samtidig som du nyter et smakfullt måltid i vår restaurant. Og ikke minst, bo i våre fantastiske hotellrom med en imponerende havutsikt.

Juletallerken
Pinnekjøtt, svineribbe, morr, kålrotstappe, surkål, rødkål og poteter. Dessert m/ kaffe. Kr 675,- per pers

Juleinspirert 3-retters meny
Kr 725,- (meny kommer)

Pinnekjøtt - Foto Gilde

Selskap og jubileum

Vi tilbyr selskapslokaler for enhver anledning

Finnøy Bryggehotell er det ideelle stedet å arrangere ditt neste selskap, uansett om det er en firmafest, jubileum, bryllup eller en annen festlig samling. Våre lokaler er designet for å imøtekomme både store og små grupper, slik at dere kan samles uten å bli forstyrret eller måtte dra videre. Kom og nyt deilig mat i enestående omgivelser.

Lokaler & kapasitet:

Gåsøya – ca  50 personer
Sæterøya – ca 60 personer
Butikken – ca 25 personer

Hotellets matfilosofi

Ekte mat fra nærområdet!

På Finnøy Bryggehotell deler vi norske mattradisjoner og støtter lokale produsenter. Vårt kjøkken er dedikert til bærekraftig matproduksjon og minimalt matsvinn. Vi benytter lokale råvarer fra hav og land for å skape unike smaksopplevelser. Gjennom tett samarbeid med bønder, fiskere og matprodusenter, sikrer vi kvalitet og ferskhet.

R-Sandøybilder0014-2

Akevittforedraget

Opplev akevittens reise i norsk kulturhistorie!

Akevittsmaking er en unik opplevelse for grupper og gjester på bryggehotellet. I den gamle butikken fra 1891 har vi en av verdens største samlinger av norsk akevitt.

Vi inviterer deg til å delta på en smaking der vi serverer 3 ulike akevitter sammen med deilige småretter som er nøye tilpasset hver akevitt. Ønsker du det, kan du også nyte et godt glass håndverksøl fra et lokalt bryggeri. Underveis vil du få en innføring i akevittens historie, produksjon og bli underholdt med norske skrøner og lokalhistorie. Du vil bli overrasket over de unike smakene.

Finnøy Bryggehotell ble autorisert som akevittskjenkested den 2. april 2016, og vi er stolte av å dele denne delen av norsk kultur med våre gjester.

Praktisk informasjon

10 – 30 personer
45 – 60 minutt
I «butikken» fra 1893
Forhånsbestilles
Kontakt oss
Kontakt oss

Kontakt oss

First
Last

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr ditt arrangement!