Restaurant Sjøhuset

Ligger på Finnøy Bryggehotell

Den maritime restauranten med plass til 80 personer er innredet i en sjørelatert stil. Vårt kjøkken er basert nesten utelukkende på lokale råvarer fra både havet og landet. Vårt hovedfokus er på det varierte utvalget av mat som finnes rett utenfor våre dører i havet. Vi har et nært samarbeid med lokale bønder, fiskere og matprodusenter.

Nyt et deilig måltid mens du beundrer den fantastiske utsikten over havet, Seterøya og fjellene på fastlandet. Etter måltidet kan du slappe av i Peisestuen med en avec.

Åpningstider:
Mandag – lørdag: 19.00 – 21.00
Søndag: Stengt

Vennligst merk at vi kan være stengt på visse datoer på grunn av private arrangementer. Vi anbefaler å forhåndsbestille bord på restauranten for å sikre deg plass.

Miljøbilde av oppdekt bord

Selskap og jubileum

Vi tilbyr selskapslokaler for enhver anledning

Finnøy Bryggehotell er det ideelle stedet å arrangere ditt neste selskap, uansett om det er en firmafest, jubileum, bryllup eller en annen festlig samling. Våre lokaler er designet for å imøtekomme både store og små grupper, slik at dere kan samles uten å bli forstyrret eller måtte dra videre. Kom og nyt deilig mat i enestående omgivelser.

Lokaler & kapasitet:

Gåsøya – ca  50 personer
Sæterøya – ca 60 personer
Butikken – ca 25 personer

Ekte mat fra nærområdet!

Vi deler norske mattradisjoner og støtter lokale produsenter. Vårt kjøkken er dedikert til bærekraftig matproduksjon og minimalt matsvinn.

Vi bruker lokale råvarer fra hav og land for å skape unike smaksopplevelser. Gjennom samarbeid med bønder, fiskere og matprodusenter, sikrer vi kvalitet og ferskhet.

 

Våre kokker på Finnøy Bryggehotell
R-Sandøybilder0014-2

Akevittforedraget

Opplev akevittens reise i norsk kulturhistorie!

Akevittsmaking er en unik opplevelse for grupper og gjester på bryggehotellet. I den gamle butikken fra 1891 har vi en av verdens største samlinger av norsk akevitt.

Vi inviterer deg til å delta på en smaking der vi serverer 3 ulike akevitter sammen med deilige småretter som er nøye tilpasset hver akevitt. Ønsker du det, kan du også nyte et godt glass håndverksøl fra et lokalt bryggeri. Underveis vil du få en innføring i akevittens historie, produksjon og bli underholdt med norske skrøner og lokalhistorie. Du vil bli overrasket over de unike smakene.

Finnøy Bryggehotell ble autorisert som akevittskjenkested den 2. april 2016, og vi er stolte av å dele denne delen av norsk kultur med våre gjester.

Praktisk informasjon

10 – 30 personer
45 – 60 minutt
I «butikken» fra 1893
Forhånsbestilles
Kontakt oss